deal or no deal – Goedpoker

Deal or no deal

Tijdens deze opwaardeerronde van twee minuten mag je zelf bepalen welke koffers je uitkiest. Je bepaalt ook zelf waaraan je de gewonnen multipliers koppelt. Probeer niet te vaak op de “Top Up” knop te drukken, want dat kost je wel erg veel geld.

De minimale inzet is €0,10 of €0,50, afhankelijk van het online casino waar je speelt. De maximale inzet is ongeveer 10 euro per draai. Om niet teveel geld te verliezen kun je  beter een paar keer op de knop drukken, je multipliers koppelen en dan verder gaan naar het spel. Maar je kunt deze ronde natuurlijk ook gewoon helemaal overslaan.

Als je niet aan het rad wilt draaien, wacht je gewoon tot de twee minuten verstreken zijn. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar het hoofdspel van Deal or No Deal Live, oftewel de Bonusronde.

De Deal Or No Deal Live Bonusronde

Na de optionele opwaardeerronde kom je terecht in de Live Bonusronde waar je het echte kofferspel gaat spelen met een live presentator. Dit spel verloopt precies hetzelfde als het spelprogramma op tv. Je bent nu zelf de kandidaat en je maakt kans op de mooie geldprijzen.

Speel zoveel mogelijk koffers weg

Bij de televisieshow moesten er steeds twintig  koffers weggespeeld worden. Bij de online versie zijn er in totaal zestien koffers met elk een ander bedrag. De koffers staan aan de rechter- en linkerkant van je scherm en één van de koffers is van jou. Speel je door tot het einde en accepteer je geen “Deal”van de bank, dan wordt de koffer op het einde geopend. En dat maakt het spannend, omdat er een laag bedrag in je koffer kan zitten, maar ook een hoog bedrag.

Tijdens het spel opent de dealer een paar koffers. In de koffers zitten nummers. Bij deze nummers horen geldbedragen die je in het scherm kunt zien. Zo kun je zien welke bedragen er uit het spel worden verwijderd.

Author: Jeffrey Ross