Spring Championship of Online Poker (SCOOP)

Spring Championship of Online Poker (SCOOP)

Wat gebeurt er als je meerdere plaatsen wint voor hetzelfde toernooi?

Er zijn verschillende soorten voorrondes voor SCOOP. Sommige geven toegang tot een speciaal evenement, terwijl je met andere een plaats kunt winnen. Als je meerdere plaatsen wint voor hetzelfde toernooi, dan wordt elke extra overwinning uitbetaald als T$. Het bedrag is dan even hoog als de buy in plus inschrijfgeld. Houd er rekening mee dat de meeste voorrondes ‘must-play’ zijn. Dat houdt in dat je het toernooi moet spelen waarvoor je een plaats hebt gewonnen.

Als je meerdere plaatsen wint, ontvang je tickets. De waarde van deze tickets is even hoog als de buy in van het toernooi. Je mag deze tickets voor elk SCOOP-evenement of voorronde gebruiken, met de bijbehorende buy in.

Kun je een deal sluiten aan de finaletafel?

Aan de finaletafel van de SCOOP-evenementen mag je een deal sluiten. Elke finaletafel wordt gehost door een lid van Team PokerStars Pro of Team Online. Bij elke deal moet een deel van de prijzenpot op tafel blijven voor de winnaar van het evenement. Als er een minimumbedrag op de tafel moet achterblijven, dan staat dit vermeld in de lobby van het toernooi.

Bij de voorrondes voor de evenementen is het niet toegestaan om een deal te sluiten. Het idee van de voorrondes is om plaatsen voor de SCOOP te verdienen en niet om alleen maar geld binnen te halen. Daarom staat PokerStars geen deals toe tijdens de voorrondes.

Welke prijzen kun je winnen met de SCOOP?

In 2022 was de totale gegarandeerde prijzenpot van de SCOOP meer dan $ 75.000.000. Daarmee lag de prijzenpot zo’n 10 miljoen dollar lager dan bij de WCOOP, maar het blijft een interessante prijzenpot.

Het prijzengeld van de SCOOP loopt uiteen van ongeveer $ 40.000 voor het kleinste evenement op het lage niveau, tot ongeveer $ 6.000.000 voor het hoogste niveau van het No Limit Hold ‘em Main Event.

FAQ

Waar staat de afkorting SCOOP voor?

SCOOP staat voor Spring Championship of Online Poker. Dit is een laagdrempelig online pokertoernooi dat wordt georganiseerd door PokerStars. Tijdens het toernooi zijn er 107 evenementen waaraan je kunt meedoen. De totale prijzenpot bedraagt meer dan 80 miljoen dollar.

Welke pokervarianten kun je spelen tijdens de SCOOP?

Tijdens dit online pokertoernooi op PokerStars kun je meedoen met toernooien met verschillende pokervarianten, zoals No Limit Holdem, Pot Limit Omaha, Limit Holdem, Stud Poker, Razz en nog veel meer.

Hoe doe ik mee aan de Spring Championship of Online Poker-toernooien?

Iedereen met een account bij PokerStars kan zich aanmelden. Met deze account kun je je direct inschrijven voor de evenementen. Is de buy in te hoog? Dan kun je proberen om een plaats te winnen tijdens een van de vele voorrondes die gehouden worden.

Sinds wanneer wordt het SCOOP pokertoernooi gehouden?

PokerStars begon in 2009 voor het eerst met het aanbieden van dit toernooi. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de meest populaire online pokertoernooien die er op dit moment worden gehouden.

Author: Jeffrey Ross