ZEturf review – Goedpoker

ZEturf

Geld storten en uitbetalen

Bij ZEturf kun je een storting met een minimale waarde van €15,- doen. Stortingen doe je met iDEAL of creditcard. Eerder was betalen via Paysafecard ook mogelijk, maar de KSA gaat niet akkoord met deze mogelijkheid en daarom is het geschrapt. Wil je geld laten uitbetalen, dan duurt het maar liefst tot 7 dagen voordat het geld op je rekening is bijgeschreven. Dat kan natuurlijk veel sneller! 

Bonussen

Zoals ider zichzelf respecterende gokaanbieder betaamt, biedt ook ZEturf diverse bonussen aan. In de eerste plaats krijgen niet spelers een welkomstbonus en een cashback bonus aangeboden. Daarnaast is er de cashback bonus waarmee je 10% cashback krijgt over de weddenschappen die je in de eerste 30 dagen na je eerste storting plaatst. Net zoals bij de meeste bonussen, zijn er bonusvoorwaarden aan de bonussen verbonden. Zorg ervoor dat je van die voorwaarden op de hoogte bent en aan de voorwaarden voldoet om ervoor in aanmerking te komen.

Conclusie over ZEturf

ZEturf is een fijne website waar je op een ruime hoeveelheid paardenraces kan inzetten. De doelgroep beperkt zich dan wel tot de liefhebbers van wedden op paardenrennen, maar het aanbod van weddenschappen is divers en uitgebreid. De uitbetalingen duren wel nog erg lang!

Veelgestelde vragen over ZEturf

We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet:

Vergunden goksites dienen aan heel strenge voorwaarden te voldoen voor ze een vergunning krijgen. Ook na ontvangst van de vergunning zal de KSA toezien op naleving van de regels. Je kan er dan ook op rekenen dat ZEturf betrouwbaar is aangezien ze een vergunning van de KSA hebben.

Biedt ZEturf ook live wedden aan?

Je kunt bij ZEturf niet live wedden op een manier zoals je dat bijvoorbeeld bij voetbal doet. Wel kun je tijdens de race waar je op hebt ingezet de live beelden bekijken om de race en je inzet meer te beleven.

Heeft ZEturf een Nederlandstalige klantenservice?

ZEturf heeft een Nederlandstalige klantenservice.

Heeft ZEturf een welkomstbonus?

Je kan hier een welkomstbonus claimen. Let wel altijd goed op de bonusvoorwaarden om teleurstellingen te voorkomen.

Hoe bereik ik de klantenservice van ZEturf?

Je bereikt de klantenservice door te bellen, mailen of door het contactformulier in te vullen. Helaas is er gene livechat en dat is wel een gemiste kans.

Author: Jeffrey Ross